XM2011

VAŠEK HOLUB POTVRDIL SVOU KVALITU A VYHRÁL I XTERRU MELECHOV

!!!! VÝSLEDKY !!!!

FOTO SADA 1

FOTO SADA 2

Po předcházejících letošních triumfech na  závodech Kolem Melechova a silničním triatlonu Melechov vyhrál Vašek Holub závodící v barvách Velosport Valenta teamu  třetí závod v řadě . O svém vítězství rozhodl tradičně svou silnou cyklis. disciplínou tentokráte notně podpořenou výborným během. Druhý skončil loňský vítěz Ondra Hromádka z L.O.L teamu Jihlava, třetí dokončil Libor Holub z Triatlon teamu Měchenice který se zároveň stal i vítězem kategorie muži 40-49 let. V kategorii muži nad 50 let zvítězil Jiří Hampejs z týmu Slavia Praha. Své loňské vítězství obhájila nejrychlejší žena Hanka Nenadálová z Extrém teamu Vystrkov před druhou Markétou Štefánkovou a třetí Pavlou Bolkovou.

Z vody se vynořili jako první bývalí závodní plavci Kamil Bartoš, Ondra Hromádka a Tomáš Kendzi Limberský. Hned zkraje  na cyklistické trati došlo bohužel k pořadatelskému omylu a celé čelo pelotonu bylo špatně nasměrováno. Naštěstí ve skupině bylo pár borců kteří místní terén dobře poznají a ostatní navedli zpět na trať. Za tento omyl se ještě jednou všem poškozeným omlouváme. Nakonec se i přes tyto nesnáze vítězi stali právě takto postižení čímž se závodu  alespoň částečně  navrátila regulérnost a to minimálně na postech nejvyšších. Příjemnějším zpestřením cyklistické trati byl nový ůsek pod Lipnicí kdy se účastníci dostali lesem téměř až pod samotný hrad.

Zajímavostí závodu bylo rychle měnící se počasí. Plavecká část proběhla za prosluněného letního dopoledne. Během kola se přihnala souvislá oblačnost kterou následovalo ochlazení a silný vítr. V průběhu běžecké části teplota dále strmě klesala. Déšť se však naštěstí spustil až  po vyhlášení výsledků. Děkujeme všem kteří závod organizačně zajiš´tovali i všem co se aktivně zúčastnili.

X. XTERRA MELECHOV

Sobota 27.8.2011

Prezentace:  8 hod. - 9hod.:45min

Rozprava: 9hod.:50min

Start:  10 hod. : 15 min.

Podrobné informace naleznete v hlavním menu , propozice, registrace a traťe

ON-LINE REGISTRACE UKONČENA  MOŽNOST REGISTRACE NA MÍSTĚ

xterra 2011_fin