TM 2017

Melechovský triatlon vyhráli Tuna a Matoušová

VÝSLEDKY

 

On line registrace na Melechovský triatlon uzavřena další přihlášení na místě v den závodu

Jubilejní 20.ročník Melechovského triatlonu bude odstartován už za pár hodin. On-line registrace je uzavřena, přihlásit se můžete bez problémů přímo na místě, kapacita závodu není omezena. Před cestou, prosím, věnujte pozornost aktuální dopravní situaci, informace k dopravě na závod najdete ZDE.

Na viděnou na startu jubilejního 20.ročníku se těší pořadatelé!!!

On line registrace na Melechovský triatlon pokračuje

Možnosti, přihásit se z pohodlí domova, lze využít do  středy 19.7. Posledním dnem připsání platby startovného na účet je čtvrtek 20.7.2017 včetně.  

REGISTRACE - JEDNOTLIVCI     REGISTRACE - ŠTAFETY

Samozřejmě je rovněž možné se registrovat v den závodu, přímo na místě, kapacita závodu není omezena. To jak se k nám nejlépe a nejrychleji dostanete, najdete ZDE!

Každý další povedený ročník je odměnou, zadostiučiněním, že to co děláme, má smysl - už dvacet let říká zakladatel Melechovského triatlonu Jirka Pecha

Už za necelé tři týdny se koná jubilejní dvacátý ročník Melechovského triatlonu. I když jsou přípravy v plném proudu, zakladatel závodu Jirka Pecha si tradičně našel čas na zodpovězení pár otázek.

 Jirko, nezadržitelně se blíží letošní jubilejní ročník Melechovského triatlonu. Co nového jste letos pro účastníky nachystali?

Letos budeme mít zbrusu nové depo, za jehož zapůjčení moc děkujeme klukům z melechovské Xterry – věřím, že to zase o něco zvedne úroveň zázemí našeho závodu. Dál chceme určitě pokračovat s tradicí dětských závodů. Letos máme opět přislíbenou účast Tomáše Slavaty, který bude mít dětské závody na starosti, a to je pro nás opravdu velká pomoc a na spolupráci se určitě těšíme! ....... celý rozhovor

XX. SILNIČNÍ TRIATLON MELECHOV

SOBOTA 22.7. 2017

Prezentace:  8 hod.:30 min. - 9hod.:30 min

Start:  10 hod.: 30 min

REGISTRACE

Plakat A4 v1