KM 2011 BYL NEJRYCHLEJŠÍ VÁCLAV HOLUB

KOLEM MELECHOVA BYL NEJRYCHLEJŠÍ VÁCLAV HOLUB

!!!! VÝSLEDKY !!!!

FOTO sada1

Tak jako se liší den s nocí  takové rozdíly by se nechaly pozorovat mezi loňským ročníkem a tím právě proběhnuvším. Zima, déštˇ, všichni  startující se stihnou před startem během minuty  mezi sebou seznámit. Střih, sluncem zalitá náves v Meziklasí hraje všemi barvy, kterými září cyklistické dresy, není kde zaparkovat a zájemce o koupi silničky, by si tu během chvilky určitě vybral Mrkající. Takhle nějak by mohl vypadat začátek retrospektivniho klipu  této akce.

Na startu se letos sešlo přes 70 závodníků, početná enkláva  přijela především z Agra Kolín a Velosportu Valenta. Z druhé jmenované stáje byl nakonec i celkový vítěz Václav Holub který 67,5 km kopcovitou trať pokořil v čase 1:51:30. Druhý dojel se ztrátou 20 vteřin Z. Machač ml , třetí v pořadí o pouhé dvě vteřiny za druhým dokončil Málek Michal. V kategorii muži nad 40 let byl nejrychlejší Rychetský Vladimír 1:55:10. Na kratší trati (56 km) v ženské kategorii, která startovala s juniory v mírném předstihu, zajela nejrychleji Machačová J. 2:04:59. V juniorech zvítězil Pavel Vlček 1:48:20. Vrchařskou prémii z Podivického vrchu si odvezl celkový vítěz V. Holub.

Pořadatel děkuje sponzorům akce a to jmenovitě:

 

Měsťanský pivovar rebel H. Brod a.s.

 

Tiskárny H. Brod a.s.

 

Sklárny Světlá n/S. a.s.

 

Amylon H. Brod a.s.

 

Pross H. Brod s.r.o.

 

Cukrárna Jane H. Brod

 

Kukuřičný mlýn Concordia Mrzkovice s.r.o. 

 
 

  V prostoru cíle byly nalezeny cyklistické věci. Pokud nějaké postrádáte pište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Vás co jste fotili  a chystáte se své fotografie umístit do veřejné galerie, prosíme o zaslání linku, který pro ostatní zveřejníme. Díky.