ŠEPTOUCHOVEM PO PADESÁTÉPRVÉ

ŠEPTOUCHOVEM PO PADESÁTÉPRVÉ

Lyžařský klub Ledeč n.S., Středisko volného času Ledeč n.S a Jízdní kola Ledeč n.S. pořádají v sobotu 16. 10. 2010 tradiční již  51. ročník Běhu Šeptouchovem. Běh se koná jako obvykle v parku Šeptouchov. Prezentace je možná nejpozději 15 min. před startem každé kategorie. Zahájení závodu je v 9,15 hod.

      Běžet může každý, kdo přijde. Letos je běh zařazen do série závodů o  Pohár Melechova. Absolutní vítěz kategorií muži + veteráni + junioři (startují společně) a vítězka kategorií ženy + juniorky (startují rovněž společně) získá cenu starosty města Ledče nad Sázavou. Ženy běží 2000m a muži 8000m, ostatní kategorie od nejmladších předškolních mají tratě od 170m do 8km. Pro první tři závodníky v každé kategorii jsou připraveny diplomy a věcné ceny. Je připravena i trať pro nejmenší předškolní děti – 170m. Pořadatelé věří, že se opět sejde velké množství závodníků a bude se závodit pro potěšení všech. K tomu přejí hodně štěstí a pěkné počasí.

      Bližší informace o závodě je možné získat u Ing. Banýra, tel. 569726474, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo u Ing. Šrůtky, tel. 732941449, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

beh_sept_2010