XM2012

XI. XTERRA MELECHOV - DALŠÍ VÍTĚZSTVÍ VAŠKA HOLUBA

!!! VÝSLEDKY !!!

FOTO - Vašek Krycner

FOTO - Jan Mrťka

!!! FOTO SADA 2 - Vašek Krycner !!!

Tak jako vloni  i letos vládne melechovským triatlonům muž jménem Václav Holub – Velosport Valenta Scott Team, který po červencovém vítězství na silničním triatlonu ovládl i sobotní Xterru. Již před závodem bylo jasné že pokud nepřijede někdo z kategorie elite  bude svého přemožitele hledat jen těžce . Souboji o první místo ale nakonec dodal dramatičnosti na místě přihlášený Zbyněk Pospíchal z Ekol Teamu který v minulosti nejeden úspěch na velké scéně zaznamenal. Zbyněk své kvality potvrdil již během plavecké části kterou vyhrál. Holub z vody vylézal na jedenácté pozici s téměř  dvouminutovou ztrátou. Z cyklistické části na které je Vašek ale hodně silný se  do depa vracel  již  jako první. Jeho náskok na dvojici tvořenou právě Zbyňkem a Vaškovým jmenovcem Liborem Holubem – Triatlon Měchenice- činil přes dvě a půl minuty. Tento náskok na běžecké trati ještě Vašek navýšil a cílem proběhl v novém traťovém rekordu 2:37:05. Druhé místo pro sebe nakonec urval Zbyněk Pospíchal 2:40:54. Třetí jako vloni skončil především díky výbornému kolu a velmi solidnímu běhu Libor Holub 2:43:16.

V ženské kategorii se vítězkou dle předpokladů stala časem těsně pod tři hodiny 2:59:20 , xterrami protřelá Dáša Svěráková – Itrenink.cz. Druhou pozici obsadila dvojnásobná vítězka z předešlých ročníků Hanka Nenadálová – Extrem team Vystrkov 3:34:47. Bronzová příčka patří Adéle Koškové – Team Louny 3:48:48.

Ceny Rodinného pivovaru Bernard pro nejrychlejší závodníky v jednotlivých disciplínách získali: nejrychlejší plavec:  Zbyněk Pospíchal - ( 500 m - 7min:20sec), nejrychlejší cyklista: Vašek Holub - (41,2 km - 1:44:32) , nejrychlejší běžec: František Tichý Catus bike team - ( 9,7 km - 42 min:36 sec)

_________________________________________________________________________________

XI. XTERRA MELECHOV

Sobota 25.8.2012

Prezentace:  8 hod. - 9hod.:45min

Rozprava: 9hod.:50min

Start:  10 hod. : 15 min.

Podrobné informace naleznete v hlavním menu , propozice, registrace a traťe

plakat_xterrra 2012

VIDEOKLIP Z LOŇSKÉHO ROČNÍKU

{youtube}iqMs58OySwo{/youtube}